';
  • Architecture · Public Toilet at Alexanderplatz
 Wall AG · 2007

  • Architecture · Public Toilet at Alexanderplatz
 Wall AG · 2007

  • Architecture · Public Toilet at Alexanderplatz
 Wall AG · 2007

  • Architecture · Public Toilet at Alexanderplatz
 Wall AG · 2007

  • Architecture · Public Toilet at Alexanderplatz
 Wall AG · 2007

  • Architecture · Public Toilet at Alexanderplatz
 Wall AG · 2007

Architecture · Public Toilet at Alexanderplatz
Wall AG · 2007

The original facilities dating from the early twenties have been completely restructured and designed by Iondesign. The welcome counter, situated in the centre of the structure, leads guests to the gender specific areas.
Elegant light and dark contrasts, generous glass surfaces and anthracite colour floor, as well as the stainless steel and black natural stone, evoke a modern metropolitan character.
The large-size architectural photos by Tobias Wille reflect the atmosphere of Berlin by night.
In combining the highest quality equipment with calm tones, a unique aesthetic is generated - deterrent to the threat of vandalism.